Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Poštovani predsjedniče, poštovani gradonačelniče, zamjenici, kolege i kolegice, pročelnici i ostali nazočni,
Nisam očekivao da će danas ova zastupnička pitanja ići ovim tijekom, no što je tu je. Međutim, ipak kada kažem nešto reći ću u ime Bloka umirovljenici zajedno dvije rečenice samo.
U nedjelju je festival demokracije. Ništa više, ništa manje. Najveći i najjasniji oblik izražavanja volje svih građana Republike Hrvatske. Ima onih koji će glasati ovako ili onako vođeni ovim ili onim razlogom i njihovo puno pravo. I ono što mi možemo napraviti to je cijeniti ishod referenduma i poštovati odluku i volju većine pa ma kakva ona bila a pri tome ne etiketirati nikoga za mišljenje koje je različito, jer ako imamo svi isto mišljenje onda bi to bilo jednoumlje a to jednoumlje ustvari jest bezumlje.
Dakle, cijenim različito mišljenje bilo koga i stav po tom pitanju. Hvala lijepa predsjedniče što ste mi dozvolili da to kažem. Dakle, naravno ni jedan građanin nije nenormalan što će glasati ovako ili onako i točno je da za mi za ono što izgovorimo nećemo kazneno odgovarati, ali imamo jednu puno veću kaznu i puno veću odgovornost a to su oni koji će nas sutra izabrati ili neće. Ta mi se odgovornost nekako dopada a nekako je i puno relevantnija od ove druge.
Dakle, pitanje koje sam imao jest. Mi smo ovdje promijenili, a pitanje je za direktora odnosno direktoricu Zagreb-parkinga, od dana kada smo promijenili cijene parkiranja u Gradu Zagrebu koliko u istom periodu u odnosu na prošlu godinu imamo povećanje prihoda? Hvala.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech