Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Poštovani gospodine, spustimo loptu, poštovani gospodine predsjedniče,
ja moram čestitat predsjedniku na demokratičnosti i strpljenju. Ali kako ćete vi znat čovjek što misli ako ga ne pustite da govori. I na tome vam ja čestitam. Olabavite svoju čvrstu ruku i dobro vodite Skupštinu. Ne laskam nego govorim iz duše i srca.
Dobro je da čovjek se ufura u paternalističku ulogu gradonačelnika i da mi sugerira. To je dobro. Ja savjete inače, ja sam stariji čovjek ali ja uvijek mogu, pametan uči cijeli život budala se rodi pametna. Hvala lijepo gospodine uvaženi zastupniče Stojak.
Vi ste s ove govornice održali politički govor. Ovo je politička govornica i građani će na tome suditi o vašem političkom govoru.
Malo ste prešli crtu sugeriranja gradonačelniku. Pratite situaciju, čuli ste jučer šta sam ja rekao. Vi ste to pročitali u novinama niste ni bili na presici pa krivo ste 50% informirani ali nema veze.
Još jednom, ovo je škola demokracije. Predsjedniče hvala ti na ovom vidu tolerancije a uvaženom zastupniku Stojaku na savjetu da se lakše odredim.
Inače ja imam dva politička uzora, dragog Boga i mater. Nemam drugih. Nemam ni partije. A vi ste se ufurali u misiju moje mame i dragog Boga. Ne, ne, nemojte to radit. Evo prosim vas. Nemojte jer ja to ne čujem. To si mogu priuštit. Hvala vam.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech