Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Hvala lijepo uvaženom zastupniku Molanu.
Ja sam svoj stav prema anteni deklarirao kada sam dobio poziv prije mjesec dana da otvorim taj trgovački centar. Na žalost ili na sreću ja sam od njih 40-tak otvorio ja mislim 37 ili 38. Bilo bi bolje da sam otvorio tvornicu vijaka ili rezervnih dijelova za Opel ili Mercedes, ali nisam imao tu sreću. Nisam išao na otvorenje, iako ja odem na otvorenje zato što je uvijek u tom centru između pedeset i sto ljudi taj dan kada otvaram dobilo radnu knjižicu. Gradonačelnik kada se otvori jedno radno mjesto treba otići na benzinsku crpku a ne u prostor gdje se zapošljava pedeset do sto ljudi.
Nisam išao jer bi time dao legitimitet tome što se na krovu dogodilo. Kolko ja znam, to je isključeno, to nije u funkciji ali stoji gore taj uređaj ili naprava.
Ingerencije gradonačelnik na žalost nema nad tim osim svog osobnog stava kojeg sam izrazio. Ali ukoliko inicijativa s vama na čelu mi može predočiti da odemo negdje, da interveniramo ja sam vam spreman i otvoren 24 sata na tu temu i solidarizirao sam se s vama da to napravimo.
Drugo, što se tiče zdravstvene stanice, meni je drago da promičete, hvala Bogu to je vaš posao, i s ove govornice. Međutim, mislim da je to posao više tehničke naravi Službe za mjesnu samoupravu, vas kao predsjednika Gradske četvrti Trešnjevka - jug da sjednemo i dogovorimo tu priču.
Ovdje je Zoran? Jel' Zoran tu negdje? Tu je. Jel' dolazio kod tebe Saša? Nije još.
Ali dobro, on najavljuje s ove govornice da će doći. Hvala ti lijepo. Dođi pa ćemo riješiti.
Sve u redu. Ali ja vas razumijem, i ja bi to na vašem mjestu radio. To je lijepo. Nikoga ne vrijeđa a građanima će pomoći.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech