Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Hvala predsjedniče. Poštovani potpredsjedniče Skupštine,
Prijedlog je legitiman i ja sam za njega čuo prije dva dana na presici i mislim da je dobar. Razmisliti ćemo o tome. Drago nam je da socijalni kriterij kroz vaulčer potičete, ističete. Bilo bi bolje da ste to prije izbora, možda bi dobili koji glas, ali dobro, kad su u pitanju bili vrtići, ili kada je u pitanju legalizacija, ali dobro, tu socijalnu stratifikaciju.
Razmotriti ćemo najozbiljnije taj prijedlog.
A što se tiče domova, mi ćemo iduće godine ići sagraditi pet domova. Mi smo trebali danas na Skupštini imati tri doma. Na žalost, zbog proceduralnih stvari i poštivanja zakonskih odredbi naš Ured za imovinsko-pravne poslove je sugerirao da se ide samo sa jednim.
Sve ćemo birokratske zapreke otkloniti i dati tome prioritet.
Mi škole i vrtiće radimo na gradskoj zemlji. I podupiremo i vaše da vidimo što možemo napraviti na gradskoj zemlji. Vidjeti ćemo. Mi imamo jednu lokaciju u Markuševcu pa ćete na jednoj od slijedećih sjednica Skupštine imati i taj princip kojeg vi zagovarate.
Što se tiče socijalne stratifikacije i vaučera mi to možemo primijeniti na bilo koji dom kojeg izgradimo, ovo o čemu vi govorite. Hvala vam na tom prijedlogu. To je dobro. To je samo još dokaz da socijaldemokracija nije umrla. Hvala vam još jednom.
Pisani odgovor oko EU fondova ćete dobiti od naše pročelnice ureda, gospođe Jelene Ricov, ona je tu, i gospođe Sandre Švaljek koja to sve koordinira, dobiti ćete pisani odgovor, decidirano, pojedinačno, sve.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech