Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Dvije minute prije isteka. Baš mi je drago.
Gospodine predsjedniče, uvaženi gospodine gradonačelniče, kolegice i kolege,
Evo, kada na Danima hrvatskog turizma Grad Zagreb tako snažno pometuje svoju konkurenciju i osvoji nagradu u kategoriji najbolje destinacije na kontinentu onda gradonačelniče vama kao predsjedniku Skupštine Turističke zajednice, Turističkoj zajednici pa i građanima koji sve više investiraju u hostele, u apartmane mogu samo čestitati i čestitam vam doista na tome. Ali da nam treba pečat kvalitete više u turističkoj ponudi mislim da smo svjedoci svakog mjeseca u mjesec.
Stoga je moje pitanje da li je Grad Zagreb odustao od projekta izgradnje jednog modernog višefunkcionalnog autokampa? Čini mi se da smo prije nekoliko godina i završili jednu projektnu studiju koja je čak i otvarala naravno predispozicije i zaposlenja nekoliko 10-aka novih radnih mjesta. To bi sasvim sigurno bio pečat kažem višoj kvaliteti u turističkoj ponudi. Što se prijedloga tiče, iduće godine obilježiti ćemo 50. godina od rođenja legende hrvatskog sportaša Dražena Petrovića. Svaka riječ je suvišna o njemu, ali imali smo sreće da je živio u našem gradu, da je igrao za Cibonu. Znam da ste i vi puno osobno pomogli otvorenju Muzejsko memorijalnog centra Dražen Petrović kao naravno i njegova obitelj.
Ali možete li naći još dovoljno energije gradonačelniče i slobodnih kapaciteta da pomognemo da taj centar radi svih sedam dana i da od tog centra u suradnji sa Turističkom zajednicom napravimo još jedan snažniji brend koji će dovlačiti Draženove poklonike u Zagreb?
Hvala vam lijepo. I hvala pročelniku Lovriću što je ponovno Cibonu približio tom centru. Hvala lijepo.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech