Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Hvala lijepo predsjedniku. Dvije rečenice.
Pozdravljam vaš prijedlog ako ste na aplikaciji Čistoće naišli na najmanje dvojbenu poruku. Ja se nadam da će to oni danas uštimati.
A što se tiče odvoza glomaznog otpada nadam se da ćemo do Nove godine naći to rješenje trajnije dok ne riješimo ovaj cijeli projekt u cjelini kojeg trebamo napravit.
Ono što je resorno ministarstvo napravilo generirat će sada u određenom vremenu ali to je, s tim ne smijemo polemizirat. Mi imamo dobru suradnju s ministarstvom, tražimo sada konačno rješenje a molimo građane za strpljenje i apel građanima da ne iznose glomazni otpad. A to da li netko namjerno to radi, ja bi se usudio, čak otišao toliko daleko da netko namjerno na deset mjesta u gradu to napravi da digne Bandića u zrak. Odakle ljudima hrabrost da iznose vani a apelirano je da ne iznose vani. Mislim ne vidim razloga zašto raditi nered. Kome treba nered? Mi smo organiziran grad, najčistiji u Europi. Kad riješimo fasade i grafite bit ćemo najuredniji grad u Europi od svih europskih metropola. I gdje je problem? Ako su apelirali ljudima zbog interegnuma, dok se ne dogovorimo s ministarstvom oko konačnog rješenja da se glomazni otpad ne odvozi pa molim i s ove govornice da to ne čine. A ovo što je izneseno da se spremi tamo gdje treba i to će kolege iz Holdinga i napravit.
A vas molim nemojte napuštat sjednicu. Koliko sam ja puta bio razočaran na ovoj sjednici, uvaženi zastupniče ako mogu na vas utjecat. Ja na vašem mjestu ne bi napuštao iz jednog razloga, ne želim bit vaš mentor, ali vi ste izabrani da branite boje onih koji su vas izabrali ovdje a ne da napuštate sjednicu. To je moja poruka vama a vi ćete napraviti ono što hoćete. Žao mi je ako odete.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech