Zapisnici sa sjednica gradske skupštine

Hvala. Ili niste shvatili ili niste željeli shvatiti što sam pitala.
Dakle, niz stvari koje ste iznijeli u vašem odgovoru jednostavno su potpuno u suprotnosti sa mojim pitanjem i s mojim prijedlogom. A vi ste gospodine gradonačelniče malo kontradiktorni. Kažete očekujete da budem kritičnija, a kada kažemo dobronamjeran prijedlog i kritiku tada se potpuno izbezumite, razljutite i držite nam političke prodike i pamflete, uzimate nas jednostavno, čitate bukvice i sve ono što nije primjereno niti od strane gradonačelnika ali niti nije ni pristojno, ni primjereno prema gradskim zastupnicima koji jesu ovdje da bi postavljali pitanja koja dobijemo od naših sugrađana.
Nisam rekla da će Grad Zagreb, niti vi osobno, niti da ste to rekli, obnoviti limenke nego da ste rekli radimo na tom projektu. Prošlo je godinu i pol dana. Ništa apsolutno se po tom pitanju nije učinilo, a već ste tada zaključili da se na tom projektu radi.
Što se tiče pješačkog prijelaza u Zapruđu, pa da, lift ne radi mjesec dana, on ne radi godinama i nije jedini.
A što se tiče Tuškanove i Zvonimirove, to je bila inicijativa građana, sugrađana koji su se javili meni koja živim na području Donjeg Grada a zastupnica sam u Skupštini Grada.
Hvala Bogu, osobno nije mi potreban prijelaz prilagođen osobama s invaliditetom. Djeca mi već odavno nisu u kolicima. I drago mi je i politički je korektno da kažem da se sugestija, molba, zahtjev naših sugrađana ispunilo. Ali da ima mnogo problema, ima i vi to morate priznati. Nitko nije savršen, niste vi, nismo mi, ali nemojte se ljutiti kada ukazujemo na nedostatke koji postoje u Gradu Zagrebu i jednostavno treba o tome govoriti.
I gospođo zamjenice gradonačelnika, evo iz sjednice u sjednicu komentirate naše rasprave i pitanja. Pa to nije politički korektno a nije niti pristojno. Ne možete ovdje frkati nosom, okretati očima i komentirati naša pitanja.

Keyboard shortcuts

j previous speech k next speech